Faciliteiten

Het Morena Resort bestaat uit villa’s en appartementen gebouwd in Caribische sfeer. De receptie is centraal gelegen op het park, ook treft men hier de ruime lobby en is er de mogelijkheid tot het kopen van diverse kranten. Naar de supermarkt en het activiteitencentrum waar verschillende cursussen kunnen worden geboekt gaat een shuttleservice. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van Wi-Fi en er zijn andere internetfaciliteiten. Op het resort zijn voldoende parkeerplaatsen en het huren van een auto hoort tot de mogelijkheden.

Het restaurant beschikt over en bar met buitenterras, hier kunnen gerechten worden besteld die bestaan uit gezonde en zuivere ingrediënten. Het resort beschikt verder over een zwembad zonder chloor en een apart kinderbad. Rondom het zwembad liggen luxe ligbedden waar men gebruik van kan maken. Voor de jonge gasten is er ook nog een speeltuintje. Ontspannen kan in de Mazzai Spa van Resort Morena Curaçao. Hier is mogelijkheid tot diverse behandelingen en massages. Alle accommodaties op het park zijn milieuvriendelijk en comfortabel ingericht. In totaal beschikt het resort over 25 villa’s en 32 appartementen.

Ook zijn er 2 villa’s en appartementen welke speciaal voor mindervaliden zijn ingericht. De villa’s hebben een woonkamer met televisie, telefoon, zithoek, kluisje en open keuken. Daarnaast beschikken deze over 2 badkamers met douche en toilet. Er zijn 3 slaapkamers. De appartementen beschikken over dezelfde faciliteiten maar over 1 badkamer en 2 slaapkamers.